Om oss

Vår filosofi är att vi utifrån ett verkligt behov hjälper kunden att stärka eller förändra ett beteende som ger en positiv och långsiktig utveckling och effekt. ”

”Vi arbetar tillsammans med kunden utifrån konceptet Före – Under – Efter och med en långsiktig relation skapar vårt arbete utveckling och effekt.”

Claes-Göran Månsson

Claes-Göran, eller CG som han kallas, har ett förflutet som officer, chefsutvecklare och handledare inom Försvarsmakten.

Drygt 30 år inom försvaret har gett CG en god erfarenhet av arbete med grupper och ledare.

Efter att ha klivit i de civila kläderna har han fortsatt på samma bana och arbetar med organisationsutveckling, projektledning såväl som processledning. Han arbetar också med executive coaching samt som internkonsult med såväl strategiskt som operativt förändringsarbete.

Orsaksstyrd konsult

När CG inte är ute och handleder en UGL-kurs arbetar han som konsult och utbildare. I sitt arbete som konsult koncentrerar sig CG på orsakerna istället för symtomen. Med andra ord vill han inte bara hantera konflikterna utan istället ta reda på vad det beror på att nya konflikter hela tiden uppstår? Här är hans erfarenhet av arbete med värderingsstyrda organisationer till stor hjälp.

Hämtar kraft i skogen

En av CGs fritidssysselsättningar består av att vara i skog och mark under jaktsäsongen. Han beskriver det såhär:
– Min kraft hämtar jag i skogen när jag utövar min stora fritidssysselsättning jakt.

CGs motto

De två ordspråk som styr CG här i livet är: “Vad Du ger får Du tillbaka” och “Vänlighet skadar ingen“.